terazini.com

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Please wait while JT SlideShow is loading images...
КалояновоПатрулен автомобилПатрулен автомобил
JT SlideShow Module v1.5.1

Идея

Е-мейл Печат ПДФ

Фирма “Теразини” ЕООД е специализирана в изграждане на алгоритъм на модела за ФС /Фирмена сигурност/  както на финансови структури, така и в чисто търговски фирми. Тук понятието ФС се разглежда обемно на база модерен анатомичен синтез за индентифициране на опасностите (външни или вътрешни) за фирмата (корпорацията) и тяхното неутрализиране, запазване на приоритетите в конкурентната среда на пазара или изграждане на такива.

Според последните анализи, бизнесмените, които са основните потребители на специализирани услуги в областта на ФС , най-често я свързват с охранителна дейност, което е изключително погрешно. Малко са хората, които си дават сметка, че от изтичането на търговска тайна и от нелоялна конкуренция, бизнесът търпи загуби, които далеч надхвърлят загубите от кражба на материални ценности, от природни бедствия и производствени аварии, взети заедно.

От друга страна фирми, за охранителна техника, намиращи се в състояние на остра конкуренция, твърде агресивно налагат своя продукт, едва ли не като единствено средство за защита на търговските интереси. Това не е вярно, защото и най-модерното електронно устройство, както и супермена "Бодигард" не са в състояние да контролират какво изнасят нелоялните служители на фирмата  вечер в главите си и на кого го предоставят.